Servicecondities

De apparatuur binnen uw club is van groot belang voor de uitstraling van uw onderneming.
Apparaten die niet naar behoren functioneren moeten daarom snel worden gerepareerd.
Occasion Fitness denkt hierin graag met u mee.

Omdat niet iedere klant hetzelfde is en onderhoudscontracten van diverse factoren afhankelijk zijn treft u hier geen tarievenkaart.
Bij Occasion Fitness kunt u kiezen uit een preventief onderhoudscontract of een spoedcontract, welke op basis van uw aankopen ofwel wensen worden samengesteld.

1.       Een preventief contract.

2.       Een spoedcontract.

Vraag hier uw offerte voor het gewenst onderhoudscontract aan>>

Het preventieve contract houdt in dat er 2x per jaar een bezoek wordt gebracht aan uw club. Alle apparatuur, waarvoor het contract is afgesloten wordt nagelopen en u krijgt een gedetailleerd en professioneel advies over wat u dient te doen om uitval van uw apparatuur te voorkomen.  Eventuele reparaties worden vervolgens ingepland om afgehandeld te worden. Kosten van deze reparaties vallen vanzelfsprekend buiten het contract. Goed onderhoud voorkomt veel reparatiewerkzaamheden. Dit contract is het meest voorkomende model.

Een spoedcontract voorziet in de directe behoefte die ontstaat wanneer een apparaat niet goed functioneert. In veel gevallen kunnen apparaten op locatie worden gerepareerd, maar het kan ook voorkomen dat dit niet kan. In die gevallen krijgt u met een spoedcontract een vervangend apparaat aangeboden. Hierdoor kunt u door blijven draaien met hetzelfde aantal werkplekken als dat u gewent bent. U betaalt in dit geval geen kosten voor huur van een tijdelijk toestel.